Cleo_Logo
/ Om oss

Vi är Cleo —
Välkommen in och häng med oss.

Om oss

Kliv in i vår salong på Holmsgatan 11 i Borås — och känn dig som hemma. Här älskar vi att få rå om dig, om det så är för en totalförvandling, styling inför bröllop eller fest, klassisk klippning eller brynplock. Vi har jobbat tillsammans — och inom yrket — i över ett decennium och fortsätter att nyfiket utbilda oss inom de senaste teknikerna och metoderna inom branschen

Marina, Zahra, Therese, Jenny och Evelin.

/ Våra värderingar

Utförande i högsta kvalité

Vi är stolta över vårt yrke och lägger alltid stort värde i att göra vårt yttersta för att leverera ett hantverksmässigt jobb med högsta kvalité. Vi tror att varje liten detalj är avgörande för ett bra resultat.

Avsplappnade och trevlig miljö

Hos oss är alla välkomna och alla som kliver in genom dörren in till vår salong är en del av oss. Vi tror att en avslappnad och välkomnande miljö skapar en kreativ och härligt miljö. Vilket vi värderar högt.

Utveckling av nya tekniker

Vårt jobb är ett hantverk som kräver kunskap och träning. Vi strävar ständigt efter utveckling och att lära oss nya tekniker för att kunna skapa optimala resultat för tillgodose våra kunders önskemål.

Hundar är våra bästa vänner

Vi älskar hundar och hos oss är det ofta hundar i vår salong. Hos oss är hundarna våra "mood managers". Men alla gillar inte hundar, och det är helt ok, säg bara till oss så ser vi till så att det inte är några hundar i salongen under ditt besök.

Alla dagar blir bättre med bra kaffe

Vilken dag, vecka eller måndag som helst om året, så blir alla dagar bättre med gott kaffe. Du är alltid välkommen in till oss för en riktigt bra kopp kaffe och en lugn stund med ett magasin i väntan på ditt besök. Eller bara för att hänga med oss.

Våra frisörer

Marina Johansson

Frisör, Delägare

Zahra Lindstrand

Frisör, Delägare

Therese Hedlund

Frisör, Delägare

Jenny Olsson

Frisör

Evelin Kovacs

Frisör

Chloe Lindstrand

Hund, Moodmanager